Dovleacul curatat de coaja si seminte se rade pe razatoarea cu ochiuri mari,apoi se pune intr-un vas impreuna cu untul si zahar;se lasa pe foc pana scade si a devenit o pasta;dupa ce s-a racit se adauga scortisoara si se omogenizeaza bine
1 sau doua forme de tarta,capitonate cu aluat,se umplu cu pasta de dovleac,se niveleaza suprafata apoi se pun deasupra fasii din aluat ramas iar intre ele,cate jumatate de miez de nuca;se lasa la cuptor 30min iar dupa ce s-au racit se scot pe un platou.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii