Dovleacul curatat de coaja si seminte se rade pe razatoarea cu ochiuri mari,apoi se pune intr-un vas impreuna cu untul si zahar;se lasa pe foc pana scade si a devenit o pasta;dupa ce s-a racit se adauga scortisoara si se omogenizeaza bine
1 sau doua forme de tarta,capitonate cu aluat,se umplu cu pasta de dovleac,se niveleaza suprafata apoi se pun deasupra fasii din aluat ramas iar intre ele,cate jumatate de miez de nuca;se lasa la cuptor 30min iar dupa ce s-au racit se scot pe un platou.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii