se face un aluat de pandispan,sau se foloseste foi de prajitura,se prepara budinca dupa instructiuni,se pune peste foaie si se lasa sa se raceasca,se taie rotunduri cu un pahar si peste fiecare se aseaza fructele dorite se orneaza cu frisca.Bucatile de foaie ramase dupa taiere se insiropeaza cu zeama de fructe se pune frisca sau se pot manca cu ceai
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii