Din ingredientele pt. blat se face un aluat, care se intinde intr-o forma de tarta si se da la cuptor 15 minute.
Crema: se bat ouale cu telul si se adauga zahar, smintina, coaja de lamiie rasa, si sucul de lamiie, se bate bine si se toarna compozitia peste aluat. Se mai da la cuptor inca 20 de minute. Se poate pudra cu zahar
Se serveste cu fructe

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii