- din faina, apa si sare se face un aluat care se intinde intr-o tava de tarte rotunda, dupa ce aceasta a fost unsa cu putin unt sau dupa preferinte ulei, unsoare;
- peste aluat se aseaza 4-5 patratele de branza sandwich;
- peste branza se aseaza vinetele taiate rondele si prajite inainte pe ambele parti pe un gril, insa fara ulei
- deasupra vinetelor se pun rosiile taiate rondele si ele, iar peste rosii se razaleste putin cascaval cat sa acopere toata tarta
- se lasa la cuptor 10-15 minute, se scot si se toarna ouale batute impreuna cu smintina si sare
- se mai introduce odata la cuptor pina se rumeneste putin deasupra
Pofta buna, e super gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii