Incingem cuptorul la 180 de grade Celsius. Taiem foietajul in forma dreptunghiulara (sau in orice alta forma, important e sa va placa voua) si il rulam pana se subtiaza.
Formam margini de aproximativ 2 cm, aducand aluatul catre interior atat pe lungime, cat si pe latime. Le presam cu degetele.
Asezam feliile de piersici pe toata suprafata aluatului. Deasupra, presaram semintele de rodie
.
Topim doua linguri de unt. Dupa ce untul s-a topit, il turnam deasupra tartei. Apoi, presaram Green Sugar Cooking (eu am folosit cam 4 lingurite) si scortisoara.
Batem galbenusul si, cu ajutorul unei pensule, ungem marginile tartei.
Bagam tarta la cuptor si o lasam acolo aproximativ 25-30 de minute, pana cand aluatul devine pufos si putin rumen.
Reteta pregatita de Alexandra, @saltnsasha.wordpress.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii