Se sfarma biscuitii cu robotul de bucatarie sau cu mina pina devin un praf pe care il amestecam cu untul. Atentie untul nu se topeste!
Se amesteca foarte bine cu mina iar apoi se pune intr-o tavita sau forma de prajitura apasind cu lingura pentru ca amestecul sa ramina compact pe fundul tavitei.
Intr-un bol punem frisca lichida, brinza Philadelphia, zaharul si gelatina fierbinte. (Un pahar de apa se pune la fiert, iar cind incepe sa clocoteasca se adauga gelatina amestecind pina se dizolva. Se toarna peste celelalte ingrediente din bol).
Se amesteca cu mixerul cam un minut si se toarna peste masa de biscuiti din tavita.Se lasa la frigider pina ce s-a intarit.
Se intinde peste suprafata ei gem sau dulceata de cirese, visine sau coacaze sa fie putin acrisor. Se serveste cu frisca sau fara.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii