1.Se spala dovleceii si se feliaza fin. Putem face cu cutitul sau cu un robot.
2.Se pune intr-o cratita apa su sare la fert. Cind apa ferbe se adauga morcovii si se lasa 2 minute in apa ferbind,apoi se scurg si se pun intr-un bol cu multa apa rece si gheata. La fel procedam si cu dovleceii. Se gusta se se vada daca sunt ferti(cit si dovleceii,cit si morcovul).
3.Se incalzeste cuptorul la 180°C( th.6)
4.Se pune aluatul in tava.
5.Se taie in transe jambonul in lungime ca sa obtine mai multe bucati.
6.Pe planul de lucru, răspândim 4 felii de dovlecel, se suprapun ei. Rolindurile și punem la centrul de aluatului. Menținem în permanență spirala, se acoperă cu benzi de morcovi și dovlecei și șuncă și alternativ până când toate ingredientele sun terminate.
7.In bol se amestica brinza cu smintina,ouale si verdeturile.Se sareaza dupa gust si adugam si putin piper dupa cere se amestica din nou.
8.Turnam delicat sosul obtinut pe tarta.La sfirsit se a adauga putin ulei.
9.Se da la cuptor pentru 35-40 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii