Tiramisu rețeta originală
Se prepara cafeaua amara cu un aparat pentru cafea filtru si se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se dizolva complet si iau o culoare albicioasa.
Se adauga branza crema scoasa din timp de la frigider si se amesteca bine pana s-a omogenizat; se continua sa se amestece cu albusurile batute spuma.
Piscoturile se introduc in cafeaua amara si se tapeteaza cu ele o forma de sticla dreptunghiulara.
Se pune peste ele jumatate din crema de branza.
Se pune al doilea strat de piscoturi si apoi restul cremei de branza.
Se pudreaza cu cacao si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de servire.
Se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!
La Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, dar mi-a placut foarte mult si varianta cu crema de branza.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii