autor:

mariana

» » Torturi

Tiramisu

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2012

Ingrediente
- 14-15 piscoturi, - 1 cutie mascarpone, - 1 cutie de 250 gr frisca, - 2 galbenusuri, - 250 gr zahar tos, - esenta de rom, - cafea naturala

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare, apoi se adauga crema mascarpone si se amesteca. Separat se bate frisca, iar la urma punem peste frisca crema amestecata din galbenusuri/mascarpone.

Se face cafea cam pentru 4 cani potrivite, in care se pune esenta de rom si se inmoaie cateva secunde piscoturile pe ambele parti.

Se aseaza un strat de piscoturi, se pune un strat de crema si tot asa pana temin.De obicei fac doua randuri de piscoturi si doua crema. Se lasa la frigider pana a doua zi.

Desi nu este Tiramisu rețeta originală, va garantez ca este la fel de delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tiramisu Ank

Tiramisu Ank

Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma

36 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

    Hmmm,ce bunatate!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate usor de facut ....

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 14-15 piscoturi
  • - 1 cutie mascarpone
  • - 1 cutie de 250 gr frisca
  • - 2 galbenusuri
  • - 250 gr zahar tos
  • - esenta de rom
  • - cafea naturala

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,ce bunatate!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de mere cu frisca