Tiramisu rețeta originală
Nu e Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca este delicios
Prima data se face cafeaua sa aiba timp sa se raceasca pana se face crema.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul.
Dupa ce se obtine o pasta omogena se amesteca cu mascarponele.
Separat se bate frisca.
Se amesteca cu o lingura de lemn pasta de mascarpone cu frisca.
Se iau piscoturile si se inmoaie DOAR pe o parte in cafeaua rece si apoi se pun in tava cu partea inmuiata in sus. Se pune jumatate din crema obtinuta intr-un strat gros. Apoi inca un strat de piscoturi inmuiate la fel in cafea si restul de crema. Se niveleaza si apoi se pudreaza cu ness. Se pune la frigider de seara pana dimineata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii