Tiramisu rețeta originală
La fel de simplu ca la Tiramisu rețeta originală:
Mai intai, am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema.
Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica, apoi am adaugat frisca .Intr-o tava am pus un rand de piscoturi inmuiate rapid in cafeaua cu lapte si aromatizata cu esenta de rom. Am adaugat jumatate din crema peste ele, apoi inca un rand de piscoturi, ultimul strat fiind de crema.
Peste crema am pus cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un pos si am ornat cu ea peste cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii