Tiramisu rețeta originală
Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece".
La noi e incã vara, asa cã am incercat sã fac un Tiramisu putin diferit de Tiramisu rețeta originală
1)Bate bine gãlbenusele cu zahãr.
Adaugã mascarpone si albusele bãtute spumã.Amestecã bine.
2)Distribuie jumãtate din canitatea de cremã in 4 cupe individuale.
Trece piscoturile prin ceaiul de fructe (am pus un baton de scortisoarã la fiert cu pliculetele de ceai pt. aromã) si pune deasupra cremei, apoi fructele.
3)Acoperã cu restul de cremã si pune o lingurã de dulceatã de zmeurã in centru.
Dã la rece cel putin 1 orã.
Poftã bunã!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii