Tiramisu rețeta originală
Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece".
La noi e incã vara, asa cã am incercat sã fac un Tiramisu putin diferit de Tiramisu rețeta originală
1)Bate bine gãlbenusele cu zahãr.
Adaugã mascarpone si albusele bãtute spumã.Amestecã bine.
2)Distribuie jumãtate din canitatea de cremã in 4 cupe individuale.
Trece piscoturile prin ceaiul de fructe (am pus un baton de scortisoarã la fiert cu pliculetele de ceai pt. aromã) si pune deasupra cremei, apoi fructele.
3)Acoperã cu restul de cremã si pune o lingurã de dulceatã de zmeurã in centru.
Dã la rece cel putin 1 orã.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii