autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Retete de Craciun

Tiramisu de legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2015

Ingrediente
3 morcovi, 2 cartofi, 1 sfecla rosie fiarta, 1 conserva ton in ulei Sun Food, 1 ceapa rosie, , - pentru ornat:, , frunze salata verde, frunze patrunjel verde, rosii cherry, 6 masline negre, 3 oua prepelita, , - pentru crema :, , 250 g mascarpone, 2 galbenusuri, 2 linguri maioneza facuta in casa, 1-2 linguri zeama de lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparam crema amestecand bine toate ingredientele sa se omogenizeze,
Punem ouale de prepelita la fiert in apa cu sare ,pentru 4-5 minute, apoi le racim putin in apa rece si le decojim.
Curatam morcovii si cartofii, apoi ii punem la fiert, in apa cu sare.
Sfecla rosie fiarta o taiem fasii subtiri , ca betele de chibrite.
Conserva o desfacem si strecuram uleiul de pe ton.
Dupa ce si celelalte legume sunt fierte , le taiem fasii subtiri, pe fiecare in parte.La fel procedam si cu ceapa rosie.
In bolurile sau paharele in care vrem sa servim tiramisu , punem o lingura de crema si peste, fasii-bete de sfecla, morcovi, ceapa , cartofi , apoi bucati de ton faramitat.
Mai punem putina crema, alte fasii de morcov si ceapa , apoi ornam tiramisu cu 1/2 ou de prepelita fiert, frunzulita de salata si patrunjel verde, 1/2 rosie cherry, cate o maslina....
Daca mai trebuie putem adauga putina sare sau zeama de lamaie.
Papilele gustative va vor fi incantate de minunatul gust al acestui aperitiv.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/tiramisu-de-legume.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Chocolate crinkles (fursecuri cu ciocolata)

Chocolate crinkles (fursecuri cu ciocolata)

opim ciocolata impreuna cu untul. Eu pun in cuptor, la foc mic, las cam 10 minute, apoi scot, amestec

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Spirale cu ciocolata

Spirale cu ciocolata

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-o cana punem drojdia uscata, o

7 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Craciun
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 1 conserva ton in ulei Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • - pentru ornat:
  • frunze salata verde
  • frunze patrunjel verde
  • rosii cherry
  • 6 masline negre
  • 3 oua prepelita
  • - pentru crema :
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri maioneza facuta in casa
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Sarmalute in cuib cu afumatura