Ingrediente
3 morcovi, 2 cartofi, 1 sfecla rosie fiarta, 1 conserva ton in ulei Sun Food, 1 ceapa rosie, , - pentru ornat:, , frunze salata verde, frunze patrunjel verde, rosii cherry, 6 masline negre, 3 oua prepelita, , - pentru crema :, , 250 g mascarpone, 2 galbenusuri, 2 linguri maioneza facuta in casa, 1-2 linguri zeama de lamaie, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Punem ouale de prepelita la fiert in apa cu sare ,pentru 4-5 minute, apoi le racim putin in apa rece si le decojim.
Curatam morcovii si cartofii, apoi ii punem la fiert, in apa cu sare.
Sfecla rosie fiarta o taiem fasii subtiri , ca betele de chibrite.
Conserva o desfacem si strecuram uleiul de pe ton.
Dupa ce si celelalte legume sunt fierte , le taiem fasii subtiri, pe fiecare in parte.La fel procedam si cu ceapa rosie.
In bolurile sau paharele in care vrem sa servim tiramisu , punem o lingura de crema si peste, fasii-bete de sfecla, morcovi, ceapa , cartofi , apoi bucati de ton faramitat.
Mai punem putina crema, alte fasii de morcov si ceapa , apoi ornam tiramisu cu 1/2 ou de prepelita fiert, frunzulita de salata si patrunjel verde, 1/2 rosie cherry, cate o maslina....
Daca mai trebuie putem adauga putina sare sau zeama de lamaie.
Papilele gustative va vor fi incantate de minunatul gust al acestui aperitiv.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/tiramisu-de-legume.html