Tocanita cu aripioare de pui

Reteta de tocanita cu aripioare de pui. Tocanita cu aripioare de pui reteta simpla. Tocanita de pui reteta bunicii. Retete cu pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tocanita cu aripioare de pui

Ingrediente

  • 5-6 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar ( sau ardei gras rosu)
  • bulion sau suc de rosii
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Reteta de tocanita cu aripioare de pui am invatat s-o fac de la bunica. Este simpla, delicioasa si se prepara foarte usor.

Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa, se sterg si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.

Ceapa tocata solzisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.

Se potriveste de sare si piper si, dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Reteta de tocanita cu aripioare de pui este gata de savurat alaturi de mamaliguta sau paine calda de casa. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise