Soia spalata se pune intr-un vas cu apa sa se imnoaie de seara;a doua zi se scurge apa si se pune intr-un vas cu apa calda sa fiarba;dupa 30min,se scurge,boabele se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun din nou la fiert cu apa calda si frunza de dafin
Cat timp fierbe,intr-o tigaie cu ulei incins,se calesc ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga restul legumelor curatate,spalate si taiate cubulete mici;se lasa 10min cu capac,se adauga apoi sosul de rosii,1lingurita rasa cu sare,iar dupa ce a scazut se rastoarna peste fasolea fiarta;se lasa pe foc pana scade,se adauga la final putin cimbru,se potriveste de gust,mararul taiat marunt apoi se serveste.
Este o mancare aproape la fel cu fasolea obisnuita,doar ca soia are un gust putin mai deosebit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii