autor:

andraconstantinescu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2016

Ingrediente
o ceapa, un morcov, un ardei gras, 350 g costita afumata de porc, doua linguri ulei, sare, 1,5 kg cartofi albi noi, apa cat sa acopere cartofii, 2-3 linguri rosii pregatite pentru iarna, o foaie de dafin, 2-3 boabe de piper negru, putin maghiran, tarhon, busuioc, oregano (uscate).

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt.



Se curata morcovul, se spala si se taie rondele.



Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie marunt.



Costita afumata de porc se taie feliute.



Toate acestea se pun intr-o cratita cu ulei, sare si circa 100 ml apa si se inabuse putin, amestecand din cand in cand.



Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se pun in cratita dupa ce s-au inabusit legumele si carnea. Se pune apa cat sa acopere cartofii. Dupa ce se fierb se adauga rosiile, foaia de dafin, piperul si ierburile aromatice. Se mai da in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc.
Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Amestecam ingredientele uscate si le presaram peste aripile de pui; le pudram bine pentru ca acestea

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Balmoș

Balmoș

Puneți smântâna împreună cu laptele de bivoliță la fiert. Când începe

2 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 350 g costita afumata de porc
  • doua linguri ulei
  • sare
  • 1,5 kg cartofi albi noi
  • apa cat sa acopere cartofii
  • 2-3 linguri rosii pregatite pentru iarna
  • o foaie de dafin
  • 2-3 boabe de piper negru
  • putin maghiran
  • tarhon
  • busuioc
  • oregano (uscate).

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Briose cu mac, capsuni si crema de branza

Briose cu mac, capsuni si crema de branza

Mai intai, capsunile se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-un castron, se pun zaharul, untul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de rosii Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti. Curatam ceapa si rosiile si le punem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Tochitura cu piept de pui Tochitura cu piept de pui

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne