Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 g brinza de, oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe, potrivite, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Ceapa se taie marunt si se
prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii
taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu
ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale,
care au fost batute ca pentru omleta.
Se serveste cu
mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din cirnati afumati si brinza de oaie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate