autor:

Crama Haiducilor

» » Mancaruri cu carne

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
•Carne de iepure (un iepure intreg), •Ciupercute, •Morcovi, •Ceapa, •Ardei gras, •Foaie de dafin, •Cimbru, •Vin rosu vartos, •Malai, •Smantana

Dificultate: Medie Timp: 4h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente.
Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi. Se serveste la el un vin rosu demisec, pe gustul oricarui mesean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi la cuptor cu conopida

Muschi la cuptor cu conopida

Luam muschiuletul si il spalam bine. Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stefan Homocianu , 28 septembrie 2013

    ..putin incompleta reteta,dar banuiesc ca e foarte bun

Dificultate

Medie

Timp

4h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • •Carne de iepure (un iepure intreg)
  • •Ciupercute
  • •Morcovi
  • •Ceapa
  • •Ardei gras
  • •Foaie de dafin
  • •Cimbru
  • •Vin rosu vartos
  • •Malai
  • •Smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
SNITELE UMPLUTE