autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Tocin cu pulpe de pui!

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1kg cartofi,, 1ceapa,, 1ou,, condimente,, 1lingurita smantana, pulpe de pui,, condimente,, ulei de masline,, unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dai cartofii pe razatoarea mica, dupa ce ai terminat condimetezi cu sare, piper, secretul gustului, adaugi oul, smantana si ceapa taiata marunt! Ungi o tava cu ulei si adaugi compozitia in tava, dupa care o dai la cuptor! Intre timp iei si condimentezi pulpele de pui, le ungi cu unt si torni ulei de masilne peste ele si le dai la foc potrivit sa se prajeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocin cu pulpe de pui!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui la cuptor

Friptura de pui la cuptor

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Iepure umplut, servit cu sos

Iepure umplut, servit cu sos

Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine

16 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi,
  • 1ceapa,
  • 1ou,
  • condimente,
  • 1lingurita smantana
  • pulpe de pui,
  • condimente,
  • ulei de masline,
  • unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Saramura de crap