autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Tocin cu pulpe de pui!

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1kg cartofi,, 1ceapa,, 1ou,, condimente,, 1lingurita smantana, pulpe de pui,, condimente,, ulei de masline,, unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dai cartofii pe razatoarea mica, dupa ce ai terminat condimetezi cu sare, piper, secretul gustului, adaugi oul, smantana si ceapa taiata marunt! Ungi o tava cu ulei si adaugi compozitia in tava, dupa care o dai la cuptor! Intre timp iei si condimentezi pulpele de pui, le ungi cu unt si torni ulei de masilne peste ele si le dai la foc potrivit sa se prajeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocin cu pulpe de pui!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Vitel cu ananas

Vitel cu ananas

Se taie pulpa felii potrivite,se sărează şi se piperează,se presară cimbrul şi apoi ulei de

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi,
  • 1ceapa,
  • 1ou,
  • condimente,
  • 1lingurita smantana
  • pulpe de pui,
  • condimente,
  • ulei de masline,
  • unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava