autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Tocin cu pulpe de pui!

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1kg cartofi,, 1ceapa,, 1ou,, condimente,, 1lingurita smantana, pulpe de pui,, condimente,, ulei de masline,, unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dai cartofii pe razatoarea mica, dupa ce ai terminat condimetezi cu sare, piper, secretul gustului, adaugi oul, smantana si ceapa taiata marunt! Ungi o tava cu ulei si adaugi compozitia in tava, dupa care o dai la cuptor! Intre timp iei si condimentezi pulpele de pui, le ungi cu unt si torni ulei de masilne peste ele si le dai la foc potrivit sa se prajeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocin cu pulpe de pui!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi,
  • 1ceapa,
  • 1ou,
  • condimente,
  • 1lingurita smantana
  • pulpe de pui,
  • condimente,
  • ulei de masline,
  • unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Peste "Scandarani"