autor:

anaandronel

» » Salate

Tomaat garnaal(rosii umplute cu creveti)

Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 8 rosii frumoase, 600 gr creveti(sa fie mici, nu e aceelasi gust cu creveti mari), Pentru sos:, 4 linguri de maioneza, 2 linguri de wisky, o lingura de ketchup, un virf de cutit de boia de ardei, si pentru cine prefera un pic de brinza dulce si marar(eu am incercat si mia placut gustul,ai mei nu prea maninca brinza dulce asa ca a fost doar pentru mine), Pentru baza platului frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie fundul la rosii si se scoate miezul,curatind cit mai bine de zeama rosiei.Intre timp se prepara sosul amestecind cele 4 componente si daca preferati si brinza eu am incercat, dar e mai bine intii gustul original si apoi experimente.Se pune sosul peste creveti si se umplu rosiile asezindule pe un platou si dindule la rece pt o ora inainte de servire.E o mincare foarte refrescanta in zilele calduroase de vara atunci cind nu poti sa pui sa fierbi un ou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tomaat garnaal(rosii umplute cu creveti)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Iaurt cu castraveti si marar

Iaurt cu castraveti si marar

Se curata castravetii de coaja si se taie in cubulete mici. Se storc de surplusul de zeama, se adauga

35 voturi    22 comentarii
20 min
Salate reci
Guacamole-pasta de avocado

Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O reteta interesanta si frumos prezentata!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Interesanta reteta. Interesanti crevetii cruzi. Tata ii mai manca asa.

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Nu, sunt naturali,se gasesc gata decojiti pt. ca cum sunt asa mici ei in port au ceva special care ii face,ca de nu imagineazati munca care e,cei mari e altceva dar cu astia.A si de sos noi in casa il mai folosim la cartofi prajiti dar nu pai taiati in patratele,e foarte bun.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Imi place sosul, eu am incercat cu brandy si Porto.Am vãzut si in comert acest sos... Creveti sunt fierti nu?

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Imi place combinatia facuta de tine.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Interesanta reteta! Eu as fi umplut rosiile cu un amestec de branza dulce si sarata cu marar si alte condimente. Am sa incerc si cu creveti!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 8 rosii frumoase
  • 600 gr creveti(sa fie mici
  • nu e aceelasi gust cu creveti mari)
  • Pentru sos:
  • 4 linguri de maioneza
  • 2 linguri de wisky
  • o lingura de ketchup
  • un virf de cutit de boia de ardei
  • si pentru cine prefera un pic de brinza dulce si marar(eu am incercat si mia placut gustul,ai mei nu prea maninca brinza dulce asa ca a fost doar pentru mine)
  • Pentru baza platului frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete
de anaandronel
Crema de vinete

Crema de vinete

Se frig vinetele pe gratar sau pe o tava pe aragaz(e mai bine la gratar deoarece fac mult fum in

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Creveti a la Franky

Creveti a la Franky

Daca preferati crevetii proaspeti ii decojiti si ii lasati pe un prosop de bucatarie la uscat,daca

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpite de pui  prajit peste orez cu legume

Pulpite de pui prajit peste orez cu legume

Punem cele 6 pulpite la fiert in cca 2 l jumate de apa,cu un morcov si sare.Intre timp taiem ceapa

8 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O reteta interesanta si frumos prezentata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de castraveti cremoasa