In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.
Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii