autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Ton provensal by Gordon Ramsay

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Ingrediente
4 bucati ton proaspat (eu am avut crap), 3 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie, 3-4 catei de usturoi, 1 ardei gras rosu, 1ardei gras galben, 1dovlecel mediu, sare, piper, 1 cutie de cuburi de rosii in bulion, 1 crenguta de rozmarin, 1crenguta de cimbru, 50 g masline negre, 1 lingura busuioc uscat, 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.



Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.




Daca ti-a placut reteta noastra "Ton provensal by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calamari umpluti

Calamari umpluti

Se spala si se curata foarte bine calamari pana devin albi fara pielite.Se pastreaza tentaculele

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu cartofi si sos de usturoi

Macrou cu cartofi si sos de usturoi

Bucatile de macrou se pun intr-un castron cu putina sare si se lasa sa isi traga sarea. Apoi se aseaza

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati ton proaspat (eu am avut crap)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1ardei gras galben
  • 1dovlecel mediu
  • sare
  • piper
  • 1 cutie de cuburi de rosii in bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1crenguta de cimbru
  • 50 g masline negre
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata