autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Ton provensal by Gordon Ramsay

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Ingrediente
4 bucati ton proaspat (eu am avut crap), 3 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie, 3-4 catei de usturoi, 1 ardei gras rosu, 1ardei gras galben, 1dovlecel mediu, sare, piper, 1 cutie de cuburi de rosii in bulion, 1 crenguta de rozmarin, 1crenguta de cimbru, 50 g masline negre, 1 lingura busuioc uscat, 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.

Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ton provensal by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu legume si cascaval

File de peste cu legume si cascaval

Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel,

0 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati ton proaspat (eu am avut crap)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1ardei gras galben
  • 1dovlecel mediu
  • sare
  • piper
  • 1 cutie de cuburi de rosii in bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1crenguta de cimbru
  • 50 g masline negre
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de hrisca cu sos de peste
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide