Ton provensal by Gordon Ramsay

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ton provensal by Gordon Ramsay

Ingrediente

  • 4 bucati ton proaspat (eu am avut crap)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1ardei gras galben
  • 1dovlecel mediu
  • sare, piper
  • 1 cutie de cuburi de rosii in bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1crenguta de cimbru
  • 50 g masline negre
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 lamaie

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.

Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor