Tort aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Tort aperitiv

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui fara os si piele
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 7 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri iaurt
  • 2 lingurite 5 spices,
  • sos de soia,
  • cimbru,
  • chimen macinat
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare,
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr branza afumata data pe razatoarea mare

Mod de preparare

Pulpele de pui le-am taiat cubulete mici,le-am marinat cu sos soia, 5 spices si iaurt, le-am lasat asa pana cand am terminat de pregatit toate celelalte ingrediente.

Ciupercile, morcovii, ceapa verde, le-am taiat felii,nu foarte subtiri, usturoiul l-am tocat marunt, la fel si ardeiul iute. Am adaugat peste toate aceste ingrediente: sare,cimbru uscat,chimen,am amestecat bine.Ouale le-am batut intr-un castron pana cand au facut spuma,am adaugat apoi peste ele faina, am omogenizat si apoi am incorporat toate celelalte ingrediente si la urma de tot bucatile de pui marinate in iaurt.

Am scos oala multicookerului,am tapetat-o cu ulei si faina,am pus in ea amestecul descris mai sus,am mai ras deasupra branza afumata,am pus oala in aparat,am setat functia BAKE,apoi temperatura 180 grade cu un timp de 45 minute si…mi-am vazut de celelalte treburi casnice pana cand multicookerul a gatit tortul aperitiv. :)

Dupa ce timpul de gatire a expirat,am scos cu ajutorul celor 2 manusi de silicon (din dotarea aparatului) oala si am pus-o deoparte sa se raceasca.

A iesit un aperitiv tare gustos, numai bun pentru weekend…fie cina, fie mic dejun.

Reteta pregatita de Dana, @papabundetot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise