Pulpele de pui le-am taiat cubulete mici,le-am marinat cu sos soia, 5 spices si iaurt, le-am lasat asa pana cand am terminat de pregatit toate celelalte ingrediente.
Ciupercile, morcovii, ceapa verde, le-am taiat felii,nu foarte subtiri, usturoiul l-am tocat marunt, la fel si ardeiul iute. Am adaugat peste toate aceste ingrediente: sare,cimbru uscat,chimen,am amestecat bine.Ouale le-am batut intr-un castron pana cand au facut spuma,am adaugat apoi peste ele faina, am omogenizat si apoi am incorporat toate celelalte ingrediente si la urma de tot bucatile de pui marinate in iaurt.
Am scos oala multicookerului,am tapetat-o cu ulei si faina,am pus in ea amestecul descris mai sus,am mai ras deasupra branza afumata,am pus oala in aparat,am setat functia BAKE,apoi temperatura 180 grade cu un timp de 45 minute si…mi-am vazut de celelalte treburi casnice pana cand multicookerul a gatit tortul aperitiv. :)
Dupa ce timpul de gatire a expirat,am scos cu ajutorul celor 2 manusi de silicon (din dotarea aparatului) oala si am pus-o deoparte sa se raceasca.
A iesit un aperitiv tare gustos, numai bun pentru weekend…fie cina, fie mic dejun.
Reteta pregatita de Dana, @papabundetot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii