Tort aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tort aperitiv

Ingrediente

  • 600 g maioneza
  • 400 gr smantana
  • 300 g telemea
  • 2-3 oua fierte
  • 300 g sunca
  • 2-3 castraveti murati
  • 2-3 paini patrate feliate
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca maioneza cu telemeaua rasa si smantana.

Compozitia rezultata se imparte in trei. Intr-una se pun 2-3 oua fierte rase, in cea de-a doua 300 g sunca taiata marunt, iar in ultima 2-3 castraveti murati taiati cubulete.

Intr-o tava inalta se aseaza un rand de paine (toate feliile sa fie in aceeasi directie) peste care se pune prima compozitie.

Apoi al doilea rand de paine se pune invers (ca la caramizi, intercalate, altfel vor cadea la taiere) si a doua compozitie.

Ultimul rand de paine (se pune ca si cel de jos) si a treia compozitie.

Deasupra se rade cascaval.

Se da la frigider peste noapte.

Se feliaza precum tortul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor