Se amesteca maioneza cu telemeaua rasa si smantana.
Compozitia rezultata se imparte in trei. Intr-una se pun 2-3 oua fierte rase, in cea de-a doua 300 g sunca taiata marunt, iar in ultima 2-3 castraveti murati taiati cubulete.
Intr-o tava inalta se aseaza un rand de paine (toate feliile sa fie in aceeasi directie) peste care se pune prima compozitie.
Apoi al doilea rand de paine se pune invers (ca la caramizi, intercalate, altfel vor cadea la taiere) si a doua compozitie.
Ultimul rand de paine (se pune ca si cel de jos) si a treia compozitie.
Deasupra se rade cascaval.
Se da la frigider peste noapte.
Se feliaza precum tortul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii