Ingrediente
o cutie compot de ananas , 500 gr.biscuiti obisnuiti, 1 pachet de unt, 1 esenta, 1 plic zahar vanilat, 2 banane, o portocala, 250gr.stafide, 500 gr.smantana, 1 lingura cacao, 4 linguri zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Adaugam peste esenta, bucatile de ananas si amestecam usor. Asezam jumatate din compozitie in tava, apoi asezam frumos felii de banane si bucatele de portocala. Punem restul de compozitie si asezam cu lingura. Apasam bine sa nu ramana goluri de aer.
In vasul de la robot punem smantana, zaharul si zaharul vanilat si mixam cateva minute.Punem 1/2 frisca pe blat si intindem cu un cutit zimtat.
In 1/2 frisca adaugam cacao de buna calitate, mixam cateva minute si ornam jumatate din tort. Dupa cum vedeti am ornat asimetric si unde am pus frisca alba deasupra am pus pe margine frisca cu cacao si invers. Am ornat cu forme facute din zahar. Pe partea maro am pus inimioare roz si pe partea alba am pus inimioare mov. Pofta buna!