Deschidem cutia de compot si turnam siropul intr-un vas. Peste sirop adaugam stafidele si le lasam 15 minute sa se inmoaie. Dam biscuitii prin masina si adaugam untul topit la temperatura camerei, apoi omogenizam totul foarte bine.
Adaugam peste esenta, bucatile de ananas si amestecam usor. Asezam jumatate din compozitie in tava, apoi asezam frumos felii de banane si bucatele de portocala. Punem restul de compozitie si asezam cu lingura. Apasam bine sa nu ramana goluri de aer.
In vasul de la robot punem smantana, zaharul si zaharul vanilat si mixam cateva minute.Punem 1/2 frisca pe blat si intindem cu un cutit zimtat.
In 1/2 frisca adaugam cacao de buna calitate, mixam cateva minute si ornam jumatate din tort. Dupa cum vedeti am ornat asimetric si unde am pus frisca alba deasupra am pus pe margine frisca cu cacao si invers. Am ornat cu forme facute din zahar. Pe partea maro am pus inimioare roz si pe partea alba am pus inimioare mov. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii