Deschidem cutia de compot si turnam siropul intr-un vas. Peste sirop adaugam stafidele si le lasam 15 minute sa se inmoaie. Dam biscuitii prin masina si adaugam untul topit la temperatura camerei, apoi omogenizam totul foarte bine.
Adaugam peste esenta, bucatile de ananas si amestecam usor. Asezam jumatate din compozitie in tava, apoi asezam frumos felii de banane si bucatele de portocala. Punem restul de compozitie si asezam cu lingura. Apasam bine sa nu ramana goluri de aer.
In vasul de la robot punem smantana, zaharul si zaharul vanilat si mixam cateva minute.Punem 1/2 frisca pe blat si intindem cu un cutit zimtat.
In 1/2 frisca adaugam cacao de buna calitate, mixam cateva minute si ornam jumatate din tort. Dupa cum vedeti am ornat asimetric si unde am pus frisca alba deasupra am pus pe margine frisca cu cacao si invers. Am ornat cu forme facute din zahar. Pe partea maro am pus inimioare roz si pe partea alba am pus inimioare mov. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii