autor:

Risco_Melinda

» » Torturi

Tort bustiera 2

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2013

Ingrediente
Blat 1: o forma inimioara de silicon, 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de haina, 1 praf de copt, 1 lingura si jumatate de ulei, Blat 2 : o forma normala patrata,mica, 4 oua, 4 linguri de faina, 4 linguri de zahar, jumatate de praf de copt, 1 lingura ulei, Crema :, 500 ml frisca lichida, 1 brinza mascarpone, 2 banane, 3 linguri de ciocolata finneti, Decorul e facut din bomboane marshmallow, Sirop: apa, zahar si esenta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Blatul 1: in forma de inimioara daca nu aveti o veti decupa la final ca sa fie ca o inimioara :)

Se bat albusurile spuma se adauga zaharul, galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste spuma, se adauga si faina cu praful de copt.

Blatul 2

Se proceseaza la fel ca la batul nr 1

Crema :

Frisca se bate bine dupa care se amesteca cu brinza mascarpone si se mixeaza putin, bananele se taie marunt si se amesteca si ele si ciocolata la fel se adauga peste compozitie se amesteca bine toate pina se omogenizeaza



Asamblarea tortului

Blatul inimioara se taie in doua se insiropeza si se umple cu crema se da la frigider pentru o ora, crema ramasa se pastreza pentru sini.

Blatul doi :

Luam doua boluri si taiem blatul in forma lor, dupa care fiecare rotund se taie in doua.



Se pune un blat in bol se insiropeaza, se umple cu crema si deasupra celalalt blat, la fel se procedeaza si cu bolul celalat si acestea se da la frigider pentru o ora

Dupa o ora scoatem din frigider blaturile si le asamblam, punem sini pe centrul inimioarei si incepem sa o imbracam cu martipanul nostru.

Sper ca v-a placut si voua acest tortulet , sarbatoritului i-a placut foarte mult!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort bustiera 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort bustiera

Tort bustiera

Blatul 1 Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga

2 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Blat 1: o forma inimioara de silicon
  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de haina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura si jumatate de ulei
  • Blat 2 : o forma normala patrata,mica
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • jumatate de praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • Crema :
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 brinza mascarpone
  • 2 banane
  • 3 linguri de ciocolata finneti
  • Decorul e facut din bomboane marshmallow
  • Sirop: apa
  • zahar si esenta

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Minitorturi personalizate