Albusurile se bat spuma tare, iar galbenusurile le frecam cu zahar.
Ciocolata o topim impreuna cu margarina apoi o picuram peste compozitia de galbenusuri.Adaugam faina in ploaie si praful de copt.
La final adaugam albusurile batute spuma si amestecam cu o lingura de lemn usor.
Tapetam o tava cu ulei si faina sau hartie de copt si turnam intreaga compozitie.Dam la cuptorul preincalzit cca 35 min.
Crema:Frecam galbenusurile cu zaharul si picuram peste ciocolata topita in 30 gr margarina.
Punem laptele la fiert impreuna cu budincile, apoi turnam compozitia formata din galbenusuri si cioco.Amestecam incontinuu pana cand se ingroasa.Dam la racit
Cand blatul s-a racit il taiem in 2 si il insiropam bine bine.
Crema rece o turnam peste jumatatea insiropata de blat.Insiropam si cealalta jumatate de blat si o asezam deasupra.
Ornam tortul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii