autor:

naty

» » Torturi

Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Ingrediente
Blat negresa:, 400g faina, 300 g zahar, 200 ml cafea preparata, 110 g unt, 100 ml ulei, 50 g cacao, 2 oua, 1 praf de copt, 100 ml iaurt sau lapte batut, , Blat cu migdale:, 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, o mana zdarvana migdale, , Crema:, 250 g mascarpone, 250 ml smantana pentru frisca, 250 ml frisca, 1 conserva sun Food piersici, 100 g zahar pudra, , Glazura:, 200 ciocolata, 100 ml lapte, 50 unt, 50 zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru.

Blat cu migdale reteta aici in care mai adaugati migdalele rasnite mediu.



Crema: Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra, se bate frisca apoi se pune mascarpone, amestecam bine.



Asamblare:

Se taie blatul de negresa in trei. Se pune un blat negresa, piersici taiate felii, crema, blat negresa, piersici, crema, blat migdale, sirop din compot, piersici, crema, blat negresa si putina crema cat sa acopere blatul. Se da la rece.

Glazura cu crema de ciocolata, se pun pe foc toate se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Cand s-a racit se toarna peste tort.



Pentru decor am folosit kiwi, clementina, biscuiti, migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort simplu de ciocolata

Tort simplu de ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180ºc.Se amesteca ouale cu zaharul 10 min(fara a separa ouale asta mi

36 voturi    5 comentarii
30h
Torturi
Tort Dilpomat

Tort Dilpomat

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in

86 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Blat negresa:
  • 400g faina
  • 300 g zahar
  • 200 ml cafea preparata
  • 110 g unt
  • 100 ml ulei
  • 50 g cacao
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 100 ml iaurt sau lapte batut
  • Blat cu migdale:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o mana zdarvana migdale
  • Crema:
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml frisca
  • 1 conserva sun Food piersici
  • 100 g zahar pudra
  • Glazura:
  • 200 ciocolata
  • 100 ml lapte
  • 50 unt
  • 50 zahar

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort diplomat Tort diplomat

Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele. Se pregateste budinca de vanilie

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort spirala de ciocolata si cafea Tort spirala de ciocolata si cafea

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tort "PAIANJEN"