1. Pe post de blat se foloseste cozonacul ramas de la Paște sau Crăciun sau de când il aveți prin casă. Se taie felii (eu l-am aranjat in foma de ou) care se insiropează cu un sirop făcut astfel: 600 ml apa se pune la clocotit. Dupa ce a fiert se adauga zahar si aroma dupa gust.
2. Se umple cu crema pentru prajitura de casa - praf ce se prepara cu lapte si care se gaseste in diferite arome (sau orice crema prefera fiecare).
3. Se ornează cu frișca (la tub, la plic sau făcută in casa) si fructe sau ciocolata, dupa preferinta fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii