autor:

cheche

» » Torturi

Tort cu branza si ananas

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
Pt blat:4oua,4linguri zahar,2linguri faina,1/2plic praf de copt,2 linguri cacao, Pt crema:500g branza de vaca,200g zahar pudra,300ml frisca, compot de ananas, Pt ornat:200ml frisca,bombonele ornamentale

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi se pun galbenusurile.Se incorporeaza faina,amestecata cu praful de copt si cacaua.
Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pt 30de minute.
Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul pudra,apoi se incorporeaza frisca batuta.
Blatul racit se taie in doua,se insiropeaza cu zeama de ananas,se pune inapoi in forma de tort detasabila,se pun bucatele de ananas,crema si al doilea blat.
Se introduce in frigider pt 4-5 ore,apoi se scoate din forma si se orneaza cu frisca,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Coconut Cheesecake

Coconut Cheesecake

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru. Intr-un

8 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Tort rafinat cu căpșuni și ciocolată

Tort rafinat cu căpșuni și ciocolată

1. Pentru blat, albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa, zaharul tos si cu zaharul vanilat. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    ce frumos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    O bunatate !

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2010

    Felicitari, arata deosebit! 5*

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      Arata super !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Un tort foarte bun si foarte frumos ornat!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Felicitari, arata excelent!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:4oua,4linguri zahar,2linguri faina,1/2plic praf de copt,2 linguri cacao
  • Pt crema:500g branza de vaca,200g zahar pudra,300ml frisca, compot de ananas
  • Pt ornat:200ml frisca,bombonele ornamentale

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Semifreddo cu migdale