Ingrediente
Pentru blat:, 8 oua, 8 linguri faina, 8 linguri zahar tos, , Pentru crema:, 70g faina, 500ml lapte, 6 galbenusuri, 3 pliculete zahar vanilinat, 180g zahar tos, 2 ciocolate cu lapte, capsuni
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Pt crema: Pentru prepararea cremei, incepem prin a topi ciocolata. Rupem ciocolata in patratele si o punem la topit intr-o craticioara, pe baie de aburi. Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le punem intr-un castron mare, le amestecam cu zaharul tos pana se inglobeaza complet, adaugam faina in ploaie. Amestecam din nou pana la inglobare Intr-o cratita, punem cantitatea de lapte necesara, adaugam pliculetele de zahar vanilinat si lasam pe foc pana incepe sa se incalzeasca laptele usor si adaugam prima compozitie. Cand crema s-a ingrosat turnam ciocolata topita si se amesteca continuu.
Pt ornat: frisca, capsuni, ciocolata topita sau glazura.
suzyk (Chef de cuisine) , 27 august 2009
L-ati incercat :D ?? E ffff buuunnnn!
Czompa (Chef de cuisine) , 27 august 2009
Foarte bun trebuie sa fie. Cred ca, crema se poate inlocui si cu budinca de ciocolata amestecata cu esenta de rom .
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 august 2009
Arata bine si in mod sigur este tare gustos...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2009
E frumos.
vera (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Arata frumos!
mirey (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Arata racoritor!