autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu cocos

Autor: adri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
4 oua, 1iaurt preferibil cu gust de cocos, 500g de faina, 300g zahar, 150ml ulei, 1 pahar de nuca de cocos(fulgi), 1 plic si jumatate de praf de copt, Nutela sau crema de ciocolata, 200g ciocolata fondente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se adauga faina si praful de copt.Se introduce in cuptorul incalzit in prealabilsi se coace.

Se lasa sa se raceasca, dupa care blatul se taie in 2 parti pe orizontal.Partea de jos se acopera cu crema de ciocolata sau Nutela ,se adauga partea superioara a tortului care vine acoperita cu ciocolata fondente si nuca de cocos.

Ciocolata fondente se topeste la bain marin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos

Tort de ciocolata cu crema de cocos

Sa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra

5 voturi    1 comentariu
3h
Torturi
Tort cu capsuni si nuca de cocos

Tort cu capsuni si nuca de cocos

Preincalziti cuptorul la 180 grade (la foc potrivit). Tapetati o forma de 26 cm cu hartie de copt.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Pare sa fie grozav de bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Cred ca e foarte gustos si nici nu este greu de pregatit..felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Cred ca e foarte gustos.

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Cred k ar trebui sa il ornezi mai frumos, fara suparare, dar prima impresie e vizuala.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1iaurt preferibil cu gust de cocos
  • 500g de faina
  • 300g zahar
  • 150ml ulei
  • 1 pahar de nuca de cocos(fulgi)
  • 1 plic si jumatate de praf de copt
  • Nutela sau crema de ciocolata
  • 200g ciocolata fondente

Raporteaza reteta

Retete
de adri
SEMIFREDDO al  CIOCCOLATO

SEMIFREDDO al CIOCCOLATO

Ciocolata se topeste la bain marie,cind s-a topit bine se adauga cafeaua,esenta de rom si se mesteca

2 voturi    5 comentarii
30 min
Inghetate

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat