Tort cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort cu cocos

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1iaurt preferibil cu gust de cocos
  • 500g de faina
  • 300g zahar
  • 150ml ulei
  • 1 pahar de nuca de cocos(fulgi)
  • 1 plic si jumatate de praf de copt
  • Nutela sau crema de ciocolata
  • 200g ciocolata fondente

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se adauga faina si praful de copt.Se introduce in cuptorul incalzit in prealabilsi se coace.

Se lasa sa se raceasca, dupa care blatul se taie in 2 parti pe orizontal.Partea de jos se acopera cu crema de ciocolata sau Nutela ,se adauga partea superioara a tortului care vine acoperita cu ciocolata fondente si nuca de cocos.

Ciocolata fondente se topeste la bain marin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise