Tort cu crema de branza si fructe de padure

Timp pregatire
300 minute
Tort cu crema de branza si fructe de padure

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 100 g nuci
  • 50 g curmale fara samburi
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 1 lingurita pudra de roscove
  • 1 lingurita unt de cacao
  • 2 lingurite Stevia
  • Pentru crema de branza si fructe de padure
  • 400 g branza de vaci
  • 250 g fructe de padure (afine, coacaze rosii, zmeura galbena si rosie , dude, corcoduse)
  • 70 g iaurt grecesc
  • 4 linguri indulcitor Green Sugar pe baza de Stevia
  • 1lingura zeama de lamaie coaja de lamaie
  • Pentru decor
  • 50 g unt de cacao
  • 50 g pudra de roscove
  • 1 lingurita indulcitor Green Sugar pe baza de Stevia

Mod de preparare

Prepararea blatului:

Nucile, fulgii de ovaz si curmalele se maruntesc in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de roscove, indulcitorul Green Sugar, untul de cacao topit si se continua procesarea.

Amestecul obtinut se pune intr-o tava se niveleaza si se da la frigider.

Preparare crema de branza si fructe de padure:

Branza de vaci se amesteca cu iaurtul grecesc, zeama si coaja de lamaie. Se adauga si Green Sugar si se paseaza cu ajutorul unui blender vertical. Fructele de padure se spala si se lasa la scurs.

Peste blat se pune un rand de fructe de padure, apoi un strat subtire de crema de branza si altul de fructe de padure, se continua pana se epuizeaza toate ingredientele.

Se la da rece cel putin 4 ore.

Pentru decor se topeste pe baie de aburi untul de cacao, se adauga pudra de roscove, Green Sugar si se amesteca cu ajutorul unui tel.

Se toarna glazura peste tort, se lasa cateva minute sa se intareasca si se decoreaza cu fructe de padure.

Se portioneaza si se serveste!

Enjoy! :)

Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise