Prepararea blatului:
Nucile, fulgii de ovaz si curmalele se maruntesc in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de roscove, indulcitorul Green Sugar, untul de cacao topit si se continua procesarea.
Amestecul obtinut se pune intr-o tava se niveleaza si se da la frigider.
Preparare crema de branza si fructe de padure:
Branza de vaci se amesteca cu iaurtul grecesc, zeama si coaja de lamaie. Se adauga si Green Sugar si se paseaza cu ajutorul unui blender vertical. Fructele de padure se spala si se lasa la scurs.
Peste blat se pune un rand de fructe de padure, apoi un strat subtire de crema de branza si altul de fructe de padure, se continua pana se epuizeaza toate ingredientele.
Se la da rece cel putin 4 ore.
Pentru decor se topeste pe baie de aburi untul de cacao, se adauga pudra de roscove, Green Sugar si se amesteca cu ajutorul unui tel.
Se toarna glazura peste tort, se lasa cateva minute sa se intareasca si se decoreaza cu fructe de padure.
Se portioneaza si se serveste!
Enjoy! :)
Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii