Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi se pun galbenusurile.Se incorporeaza faina,amestecata cu praful de copt si cacaua.
Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pt 30de minute.
Pt crema se incalzeste frisca,se pune ciocolata bucati si se lasa pana se topeste ciocolata.apoi se lasa sa se raceasca,se baga la frigider.
Dupa ce s-a racit bine,se mixeaza pana se intareste ca o crema.
Blatul racit se taie in 3,se umple cu crema si se orneaza cu frisca dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii