Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se taie in doua si se unge cu crema care se face astfel: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si se bate cu telul in continuare pe baie de aburi (adica vasul cu continutul se pune pe un alt vas cu apa care fierbe) si se bate 20 min pana se ingroasa, dupa care, cand crema s-a racit, se adauga untul, care in prealabil a fost frecat spuma cu mixerul, si esenta de rom sau vanilie. Se orneaza cu frisca.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii