Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor pt 30-40 de minute.
Se bat 375 ml frisca, apoi se adauga iaurtul de capsuni. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pachet si se toarna peste compozitia cu frisca. Blatul copt si racit se pune intr-o tava detasabila si se toarna compozitia de mai sus. Se baga la frigider 3-4 ore, apoi se orneaza cu restul de frisca batuta dupa inspiratie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii