Vom folosi o tava rotunda, pe fundul careia vom pune folie de plastic. Se dizolva pliculetele de gelatina cu putina apa sau suc de fructe/compot si se amesteca cu cele 2 iaurturi cu fructe. In aceasta compozitie se pot pune si fructe proaspete sau confiate. Compozitia de iaurt si gelatina se pune in tava, se aseaza un strat de fructe peste aceasta crema (ananas, capsuni, visine etc) si se pun doua straturi de piscoturi inmuiate in sucul de la compot. Se poate aseza, dupa preferinta fiecaruia, un strat de fructe peste straturile de piscoturi. Se pune la frigider pentru 24 de ore, dupa care se rastoarna tava si se orneaza cu frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii