Se bat albusurile cu zaharul spuma apoi se pune pe rind galbenusurile frecate cu 2 linguri de zahar, pesmetul si apoi nuca macinata si se obtine un aluat moale care se pune intr-o tava rotunda si se pune la copt la focul incins cca 45 min.
Apoi se scoate si se taie in doua cand este cald, dupa care se lasa sa se raceasca.
Cand s-a racit se umple cu crema obtinuta din plicuri.
Apoi se lasa la rece 4 ore, dupa care se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii