Pentru blat batem ouale cu apa calda timp de 1 minut,adaugam zaharul si la urma faina amestecata cu fecola,cacao si praf de copt.
Coacem la 180 de grade pt cca 40 min in tava unsa cu unt. Lasam la racit
Pentru crema amestecam 100 ml lapte cu zaharul tos si amidon. Restul de lapte cu ciocolata rupta bucati se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga compozitia de amidon si se lasa pe foc pana se ingroasa amestecand continuu. Cand e rece adaugam untul frecat cu zaharul pudra.
Taiem blatul in 2. Insiropam usor primul blat cu zeama de la compotul de piersici, punem jumatatile de piersici cu partea bombata in sus (pastram 1-2 pt decor), punem 3/4 din crema, apoi al doilea blat si insiropam. Deasupra punem restul de crema. Decoram cu frisca, piersici din compot, ciocolata alba rasa. Lasam la rece pentru cateva ore.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii