se bat 6 albusuri spuma , se toarna incet 600 g zahar pana se face o bezea tare
sa se bata mai bine si sa se topeasca zaharul se pun cateva picaturi de otet sau zeama de lamiie
ce incorporeaza incet in bezea nucile ,romul si cacao
se pune in tava foaie de copt unsa se toarna bezeaua se coace pimele 15 minute cu focul tare apoi se da incet si se mai coace 50 min
dupa ce se racesta se taie in jumatate
se pune visine si crema
crema ;
se pune pe foc o cratita cu 10 linguri apa si 6 linguri zahar
se fierbe pana devine sirop
se incorporeaza 300 gr ciocolata menaj neagra
si cele 6 galbenusuri
se opreste crema si pentru deasupra
se orneaza dupa gust

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii