autor:

FLORINEL

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de biscuiti, 1 kg mere, 2 plicuri de budinca de vanilie, 1 cana de zahar, scortisoara, esenta de rom, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curate merele de coaja si de samburi. Se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu zahar. Dupa ce fierb bine se scurg de apa si se amesteca si paseaza exact cum se procedeaza pentru piure; se pun iar la fiert si pui si praful de budinca si scortisoara.Se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se tapeteaza o tava cu biscuiti, avand grija sa nu ramana nicio parte neacoperita.Se inmoaie biscuitii cu siropul de la mere ( in care se adauga si rom).
Se adauga compozitia , se pun apoi biscuiti si apoi iar mere.
Ai grija ca ultimul strat sa fie de biscuiti. Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta

95 voturi    29 comentarii
1h
Torturi
Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea. Biscuiti sunt rupti

237 voturi    30 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti
  • 1 kg mere
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 1 cana de zahar
  • scortisoara
  • esenta de rom
  • frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de iaurt