Se curate merele de coaja si de samburi. Se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu zahar. Dupa ce fierb bine se scurg de apa si se amesteca si paseaza exact cum se procedeaza pentru piure; se pun iar la fiert si pui si praful de budinca si scortisoara.Se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se tapeteaza o tava cu biscuiti, avand grija sa nu ramana nicio parte neacoperita.Se inmoaie biscuitii cu siropul de la mere ( in care se adauga si rom).
Se adauga compozitia , se pun apoi biscuiti si apoi iar mere.
Ai grija ca ultimul strat sa fie de biscuiti. Se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii