Blatul: se bat albusurile spuma si dupa ce s-au intarit se adauga zaharul cite putin, apoi galbenusurile cite unul, faina si cacaoa cernute si la urma uleiul. Se coace la foc mediu aproximativ 40-45 minute apoi dupa ce s-a racit se da la frigider pentru 2 ore. Se taie in trei parti.Crema: se mixeaza capsunile si se amesteca usor cu frisca si gelatina preparata dupa indicatiile de pe pachet. Se da la frigider pentru 30 minute. Siropul pregatit din zahar , apa si esenta de vanilie se fierbe 2 minute apoi se lasa sa se raceasca. Se insiropeaza cele trei discuri ale blatului, se intinde jumatate din crema pe primele doua discuri, se orneaza cu frisca si capsuni dupa dorinta si se lasa la frigider pina in momentul servirii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii