Se freaca galbenusurile cu zaharul si apa minerala pana se obtine o spuma, adaugam faina treptat,incorporam albusl batut spuma si compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de copt si se lasa 20 de minute in cuptorul incins.Se freaca untul cu zaharul si esenta de rom pana se obtine o spuma , se toarna ciocolata topita in compozitie si se omogenizeaza,
se adauga laptele praf(daca se foloseste cacao se amesteca cu acesta)Se bate frisca si se lasa la rece.Blatul obtinut trebuie sa aiba cam 1,5-2 cm grosime,se insiropeaza cu suc de capsuni ,nes, cafea dupa gust.Se intinde crema pe suprafata blatului uniform si se aseaza capsuna langa capsuna pana la acoperirea cremei in totalitate se acopera cu frisca si se orneaza cu capsuni si frunze de menta.Se lasa 2 ore la rece . Pofta buna ca ai de ce !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii