autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de ciocolata

Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
200 gr. cacao, -500 gr. margarina, -1 kg zahar, -16 linguri apa, -6 linguri faina, -18 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun zaharul, margarina, cacaua si apa impreuna la fiert. Se ia de pe foc si se opresc 2 cani din compozitie. In restul compozitiei se pun galbenusurile (amestecand continuu), apoi se adauga albusurile batute spuma si faina. Se da la cuptor 45 min (15 min nu se deschide usa cuptorului).

Se pune blatul pe o tava, iar peste el se rastoarna cele 2 cani de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute. Amestecam

15 voturi    6 comentarii
3h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Un tort de ciocolata, care e usor de preparat, cu o glazura de ciocolata delicioasa, care este destul

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cacao
  • -500 gr. margarina
  • -1 kg zahar
  • -16 linguri apa
  • -6 linguri faina
  • -18 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Coronita