autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de ciocolata

Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
200 gr. cacao, -500 gr. margarina, -1 kg zahar, -16 linguri apa, -6 linguri faina, -18 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun zaharul, margarina, cacaua si apa impreuna la fiert. Se ia de pe foc si se opresc 2 cani din compozitie. In restul compozitiei se pun galbenusurile (amestecand continuu), apoi se adauga albusurile batute spuma si faina. Se da la cuptor 45 min (15 min nu se deschide usa cuptorului).

Se pune blatul pe o tava, iar peste el se rastoarna cele 2 cani de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de ciocolata alba, mascarpone si zmeura

Tort cu crema de ciocolata alba, mascarpone si zmeura

Blatul: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugam laptele, apoi nuca de cocos, faina

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cacao
  • -500 gr. margarina
  • -1 kg zahar
  • -16 linguri apa
  • -6 linguri faina
  • -18 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
- Gateste cu noi din 29 August 2005 -