autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de ciocolata

Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
200 gr. cacao, -500 gr. margarina, -1 kg zahar, -16 linguri apa, -6 linguri faina, -18 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun zaharul, margarina, cacaua si apa impreuna la fiert. Se ia de pe foc si se opresc 2 cani din compozitie. In restul compozitiei se pun galbenusurile (amestecand continuu), apoi se adauga albusurile batute spuma si faina. Se da la cuptor 45 min (15 min nu se deschide usa cuptorului).

Se pune blatul pe o tava, iar peste el se rastoarna cele 2 cani de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort marmorat cu branza si ciocolata

Tort marmorat cu branza si ciocolata

1. Primul pas este să mărunţeşti biscuiţii digestivi şi să-i amesteci cu untul. Pune hârtie

15 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata si cocos

Tort de ciocolata si cocos

se face un piscot din 7 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pana se face spuma,apoi se bat

6 voturi    1 comentariu
40 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cacao
  • -500 gr. margarina
  • -1 kg zahar
  • -16 linguri apa
  • -6 linguri faina
  • -18 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema si visine