autor:

Crama Haiducilor

» » Torturi

Tort de ciocolata cu visine

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
•oua, •faina, •ulei, •zahar, •praf de copt, •ciocolata, •lapte, •arahide, •visine, •unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din impletirea oualor, uleiului, fainii si zaharului se naste pufosenia blatului nostru. Intre straturile pufosului am adaugat o crema delicioasa de ciocolata, arahide, unt si visine ca apoi s ail ingropam cu totul sub un morman de ciocolata si lapte pentu desfatarea simturilor dumneavoastra. Se serveste cu sirop de ciocolata topita si frisca de casa batuta zdravan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu ciocolata  si visine

Tort cu ciocolata si visine

Separam ouale, mixam foarte bine albusul impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei

6 voturi    0 comentarii
5h 40 min
Torturi
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Pentru ca trebuie sa stea la frigider, incepem mai intai cu cele doua creme de ciocolata. Crema

10 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • •oua
  • •faina
  • •ulei
  • •zahar
  • •praf de copt
  • •ciocolata
  • •lapte
  • •arahide
  • •visine
  • •unt

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu cremă de ciocolată