Fructele se scurg si se taie cuburi. Primul Blat se stropeste cu putin sirop de fructe si se pune 1/3 din fructe pe blat. Se rade putina ciocolata care se lasa pt. ornament. Se pune o oala cu apa la fiert. Pe ea se pune un castronas cu frisca, ciocolata, zaharul si aroma. Se amesteca preparindu-se pe acest asa numit bain-marie, dar domol si cu grija, pina se ingroasa. Eu fac asta la un foc moderat, asa simt mai bine cind crema se ingroasa. Gustati si mai puneti zahar sau aroma, dar tineti si cont ca blatul si fructele sint deja dulci. Crema se lasa la racit si se pune pe fiecare Blat acorerit cu fructe si insiropat.
La sfirsit se pune ca ornament ciocolata rasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii