autor:

diana paula

» » Torturi

Tort de ciocolata si cocos

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2009

Ingrediente
pt blat:7 oua 7 linguri de zahar,5 linguri de faina si 2 linguri de cocos, pt.crema:5 oua,5 linguri de zahar,1 tabla de ciocolata cu laptesi 100 de grame de cocos.500 ml frisca lichida gen hulala

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

se face un piscot din 7 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pana se face spuma,apoi se bat spuma cele 7 albusuri si e amesteca 1cu galbenusurile si cele 5 linguri de faina si 2 linguri de cocos.Se torna in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se coace 15-20 minute.
Cema:se fierbe pe aburi 5 oua intregi(farara coaja :)) cu 5 linguri de zahar,ciocolata si cocosul cca.20 minute pana se ingroasa.Se lasa la racit timp in care se bate frisca sa fie tare ca si untul apoi se amesteca cu crema .Blatul se taie in 3 parti se unge cu crema si se decoreaza dupa bunul plac.Sper ca imaginile de mai jos sa va inspire este un tort usor si delicios.Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos

Tort de ciocolata cu crema de cocos

Sa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra

5 voturi    1 comentariu
3h
Torturi
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort. Intr-un vas bate

8 voturi    2 comentarii
2h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    E pe gustul meu.Pe bune, mi-e pofta

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • pt blat:7 oua 7 linguri de zahar,5 linguri de faina si 2 linguri de cocos
  • pt.crema:5 oua,5 linguri de zahar,1 tabla de ciocolata cu laptesi 100 de grame de cocos.500 ml frisca lichida gen hulala

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E pe gustul meu.Pe bune, mi-e pofta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui