Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pt aprox 30-35 minute.Apoi se scoate si se lasa la racit,dupa care si taie blatul in doua pe orizontala si o data p verticala,astfel incat sa se obtina 4 niveluri.
Pt crema se amesteca faina cu zaharul cu cateva linguri de lapte rece pana se obtine o compozitie ca la budinca.Restul de lapte se pune la fiert.
Cand fierbe laptele se adauga compozitia de mai sus si se lasa la fiert pana se leaga.Dupa ce se raceste se amesteca cu untul frecat spuma si cu sucul de lamaie.
Blaturile se insiropeaza cu un sirop din apa cu suc de lamaie,se umple cu crema si se orneaza dupa preferinte.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii