Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj iar cand este gata se ia de pe foc si se da la racit.
Siropul se face din apa pusa la fiert cu zaharul 5 minute. Apoi se adauga romul si cafeaua si se mai fierb pana cand o picatura din sirop pusa intr-un pahar cu apa rece formeaza o biluta moale. Pana se raceste siropul,visinele se spala si se scot samburii.
Intr-o tava dreptunghiulara se pun piscoturile inmuiate in sirop, iar pe deasupra visinele. Budinca se adauga si ea, peste adaugandu-se ciocolata neagra rasa.
Se decoreaza cu visine si se pune la rece cateva ore, dupa care se serveste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii