Recomand iubitorilor de rodii :) este a doua oarã când îl fac si ne place mult.
Pt. cã am fãcut budinca de lapte condensat, am pus mai putin zahãr în blat.
Zahãrul brun este mai putin dulce decât cel rafinat, fiind extras direct din concentratul de trestie. Acest proces eliminã aditivi chimici.
Culoarea poate varia de la auriu la brun închis, depinde de sezon.
1)Albusele se bat spumã.
2)Gãlbenusele se mixeazã cu zahãrul si uleiul. Apoi laptele, fãina, praful de copt si la urmã rodiile. Amestecã bine si toarnã intr-o formã unsã cu ulei si tapetatã cu fãnã.
3)Între timp se pregãteste budinca.
Am fãcut budinca cu lapte condensat asa:
Pune toate ingredintele într-un recipient pe foc mic, amestecãnd încontinuu pânã se îngroasã , o sã ia mai mult timp decât la budinca normalã.
*Am scris "2 cutii de lapte" pt. cã am folosit cutia goalã de lapte condensat ca mãsurã :)
4)Copt si rãcit, tortul se taie pe jumãtate.
Umple tortul cu budinca, seminte de rodii apoi recompune. Pune restul de budincã si rodii.
La cine îi place poate însiropa tortul.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii