Topiti ciocolata si tapetati cu ea peretii unei tavi rotunde de tort,in care ati pus folie de copt(eu am pus folie alimentara).
Puneti ciocolata in mai multe straturi.
Bateti spuma albusurile cu zaharul pus treptat.Cand spuma se tine bine,adaugati jumatate din cantitatea de fructe zdrobite sau taiate in bucati mai mici/jumatati/rondele.
Tapetati tava cu biscuiti inmuiati putin in lapte sau vin.Peste stratul de biscuiti puteti pune cateva fructe taiate apoi turnati o parte din spuma de fructe,nivelati,apoi puneti un strat de biscuiti inmuiati si din nou cateva fructe.(Biscuitii se pot suprapune pt a acoperi perfect suprafata).
Apoi puneti iar spuma si puteti repeta,astfel incat ultimul strat sa fie de biscuiti.
Deasupra asezati un strat de frisca,in care aranjati restul de fructe.
Puneti tortul la frigider pt 3-4 ore,iar inainte de servire se scoate cu grija din tava,e de preferat sa fie o tava detasabila si se indeparteaza cu grija folie,astfelincat marginea tortului sa ramana tapetata cu ciocolata.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii